SanService
Loodgietersbedrijf24/7 Bereikbaar
Ervaren loodgietersSnel ter plaatse
0498 18 17 76 MAAK EEN AFSPRAAK
LOODGIETER service
Onze ervaren loodgieters hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse loodgietersklussen, en daarom kunnen we de schade gemakkelijk oplossen of installeren we eventuele de sanitaire componenten zo snel mogelijk. Klantenservice staat bij ons op de eerste plaats. Daarom dat u ons 24/7 kan bereiken, weer of geen weer.
Ontstopping Lage Prijzen 2 Jaar Garantie
Loodgieter 24/7 snelservice Op zoek naar een ervaren loodgieter? Altijd bereikbaar via

Over ons

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Lekkages

Lekkages kunnen een nare waterschade aan uw woning veroorzaken. Wij sporen de bron van de lekkage voor u op en zorgen direct voor een vakkundige oplossing. Vaak wordt een lekkage veroorzaakt door het op een verkeerde wijze aansluiten van sanitair of losse leidingstukken.

Verstoppingen

Verstoppingen veroorzaken een nare stank in huis en maken het onmogelijk om nog gebruik te maken van uw sanitaire voorzieningen en gootsteen. Wij spuiten de afvoer voor u door en verhelpen daarmee een verstopping. Daarbij hebben wij de beschikking over verschillende andere hulpmiddelen om verstoppingen op te lossen.

Met slechts één telefoontje ligt een efficiënte oplossing binnen handbereik!

De Loodgieter-Specialist het loodgietersbedrijf met de laagste prijs!

Wat zijn de werkzaamheden nu precies van een loodgieter? Een loodgieter richt zich op de aanleg en onderhoud van waterleidingen, riolering,en verwarmingsinstallaties en plaatst ook sanitair in de badkamer. Het aanleggen van de afvoer is dan ook uiteraard onze veranwoording.

Onze loodgieters zijn de specialisten in het oplossen van al uw verwarming-, verstopping-, en afvoer problemen. Onze vakmensen hebben een licentie Technici en alle vakdiploma s.

Wij helpen u snel en doeltreffend uit de brand!

Onze bedrijfsfilosofie is dat wij er zijn voor ú. Een tevreden klant is immers de beste reclame die een bedrijf zich kan wensen. Wij bieden daarom een klantgerichte dienstverlening.

Concreet betekent dit: een snelle service, een heldere en transparante dienstverlening en een doorlopende bereikbaarheid.

Garantie tot 2 jaar!