SanService
Loodgietersbedrijf24/7 Bereikbaar
Ervaren loodgietersSnel ter plaatse
0498 18 17 76 MAAK EEN AFSPRAAK
LOODGIETER service
Onze ervaren loodgieters hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse loodgietersklussen, en daarom kunnen we de schade gemakkelijk oplossen of installeren we eventuele de sanitaire componenten zo snel mogelijk. Klantenservice staat bij ons op de eerste plaats. Daarom dat u ons 24/7 kan bereiken, weer of geen weer.
Ontstopping Lage Prijzen 2 Jaar Garantie
Loodgieter 24/7 snelservice Op zoek naar een ervaren loodgieter? Altijd bereikbaar via

Installeren van een toilet, kraan, wastafel, douche, bad

Watervoorziening en riolering zijn de belangrijkste systemen om het comfort te waarborgen. En de juiste installatie van elk sanitair is erg belangrijk.

Onze vakkundige vakmensen voeren diverse soorten loodgieterswerk uit:

• Kraan installeren/vervangen

• Toilet installateur

• Wastafel installeren/vervangen

• Inloopdouche/douchecabine installeren of vervangen

• Ligbad installeren

Kraan vervangen of plaatsen?

Tegenwoordig associëren veel mensen het vervangen van een mixer met een simpele snelle klus, die je vaak zelf kunt doen. In de praktijk kan zelfs zo'n ogenschijnlijk eenvoudig proces een overweldigende taak worden. Daarom moet de installatie van de mixer worden toevertrouwd aan ervaren loodgieters en zal al het werk een minimum aan tijd in beslag nemen.

De grootste moeilijkheid is vaak de ontmanteling van de oude mixer, die zijn levensduur heeft uitgeput. In dit geval is de belangrijkste taak om het lichaam voorzichtig los te koppelen van de gootsteen en de toevoerslangen van de warm- en koud waterleidingen. Het is belangrijk om te bedenken dat elk model zijn eigen installatieregels vereist, waarvan de naleving rechtstreeks van invloed is op de levensduur en functionaliteit van mengkranen. Onze experten hebben jarenlange ervaring met loodgieterswerk van elke complexiteit. Daarom kunt u gerust vertrouwen op onze kennis en vaardigheid.

Toilet installeren of vervangen

Loodgieterswerk in deze categorie vereist de betrokkenheid van ervaren loodgieters die in staat zijn om de taak vakkundig uit te voeren. Onze experten garanderen dat de installatie van de toiletpot snel en efficiënt wordt uitgevoerd! We installeren sanitaire apparatuur van elke complexiteit, met behulp van ruime ervaring en kennis.

Ons bedrijf is al geruime tijd actief in de loodgietersmarkt en wij helpen u graag bij het vervangen van de toiletpot. Het is noodzakelijk om uw nieuwe toilet correct en nauwkeurig op de afvoer aan te sluiten en de afvoertank naar de watertoevoer te brengen. Daarom is het noodzakelijk dat een ervaren loodgieter alle noodzakelijke werkzaamheden uitvoert. Want niemand wil achteraf ruzie maken met de buren vanwege lekkages of last hebben van een nare geur van een verkeerd geplaatste toiletpot.

Wastafel installeren/vervangen

Correcte installatie en vervanging van de gootsteen vereist in alle gevallen het zorgvuldige werk van bekwame, ervaren loodgieters. Heeft u interesse in een technisch vakkundige installatie van de spoelbak, bel ons, wij staan klaar om op aanvraag zo snel mogelijk te vertrekken!

We zijn al meer dan 10 jaar actief in deze markt en verrassen onze klanten voortdurend met uitstekende resultaten van verantwoord werk. Hoge efficiëntie en onberispelijke kwaliteit van loodgietersdiensten zijn het kenmerk van ons servicebedrijf geworden.

Voordelen van professionele spoelbakinstallatie

• Werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd, er wordt garantie gegeven.

• Competente selectie van het afvoersysteem en toevoerslangen van de gewenste lengte.

• Delicaat demonteren en afvoeren van de oude gootsteen (indien aanwezig).

• Nauwkeurige installatie van een gootsteen met betrouwbare bevestiging.

• Snelle aansluiting van het water aan- en afvoersysteem.

• Testen van de werking van nieuwe leidingen om te controleren op lekken.

Sanitair installatie

Douchecabine geïnstalleerd of vervangen

Ons bedrijf biedt aan om in de kortst mogelijke tijd, kwalitatief en professioneel de installatie van een douchecabine bij u thuis uit te voeren.

Moderne douchecabines onderscheiden zich door een vrij complex ontwerp en een breed scala aan extra opties. Correcte montage en installatie van een douchecabine vereist strikte naleving van de instructies van de fabrikant met individuele aanpassing van het sanitair voor een bepaalde ruimte. Onze ervaren loodgieters staan klaar om u te helpen met deze lastige klus.

De resultaten van een technisch competente sanitaire installatie zorgen voor een lange levensduur van de geïnstalleerde douchecabines. Comfortabel en veilig gebruik van sanitair na installatie staat bij ons voorop.

Ligbad installeren

Wij bieden een snelle vervanging/installatie van het bad, waarbij de uitvoering van de benodigde werkzaamheden op het hoogste niveau is. Ervaren meesters voeren de demontage van het bad uit, waarna ze vakkundig nieuw sanitair plaatsen. Indien nodig wordt bij een specifiek model het bestaande sanitair en afvoersysteem vervangen. Om ervoor te zorgen dat de installatie van een ligbad in de badkamer geen overlast veroorzaakt voor de bewoners, werken we precies op het afgesproken tijdstip en lossen we de klussen stipt op.

Vertrouw uw sanitaire installatie toe aan echte professionals en u zult de kwaliteit en efficiëntie van het werk waarderen!